Teltudlejning i alle størrelser og hele året rundt

Leder du efter en virksomhed, som tilbyder teltudlejning? Hos CC Teltudlejning har vi specialiseret os i at udleje telte. De er i alle størrelser, og de kan benyttes til alle formål på alle tidspunkter af året. Vi udlejer også borde, stole og alt det øvrige lige fra glas og bestik til lysekroner og gasovne. Vores er typiske kunder er privatpersoner, firmaer og foreninger.

Mange års erfaring med teltudlejning til enhver anledning

Teltene er hvide, og de er opbygget i kraftigt aluminium. Vores telte er godkendte og certificerede i henhold til gældende love.

Teltene består af sektioner, der kan bygges lige så lange, som man ønsker dem. De mindre teltsektioner kan benyttes som indgangsparti til et større telt eller som en forlængelse af stuen. Vi kan også levere gulve både med eller uden tæppe.

Vi har mere end 10 års erfaring med teltudlejning til alt fra fødselsdage, konfirmationer og bryllupper til firmaevents, EM i fodbold og de helt store motionsløb i Danmark.

Kontakt os for at bestille et telt til dit arrangement

Du er velkommen til at kontakte os til en snak om hvad vi kan tilbyde og hvad vi anbefaler. Vi kommer gerne for at hjælpe med opmåling. Herefter sender vi gerne et uforpligtende tilbud. Samtidig kan vi levere inspektionscertifikat og rapport.

​Du kan ringe til os på telefon: 52 17 01 85 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail: info@ccteltudlejning.dk.

Desuden kan du klikke på nedenstående billeder for at få yderligere information om de enkelte teltstørrelser. ​

Få mere at vide

Udfyld vores formular

Hvis du ønsker yderligere information om vores ydelser og priser, så skriv til os her.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CC Teltudlejning

Birkeengen 25, 4040 Jyllinge  |  Telefon: 52 17 01 85   |   E-mail: info@ccteltudlejning.dk

CVR: 29367272